Emmi-dent ultrahangos fogtisztító rendszer

Az elektromos fogkefék egyre népszerűbbek, fogászati minőségű szájápolást ígérnek otthonra. Az Emmi-Dent, a vezető ultrahangos fogkefe, amely a súrolásmentes és egyben kímélő, védő fogtisztítási trendet képviseli. Ez hatékony megelőzést és kímélő fogfehérítést jelent, teljesen dörzsölésmentesen. Az Emmi-Dent a kefébe integrált ultrahang-mikrochip segítségével generál ultrahangot. Világszerte egyedülálló találmány. Ez a chip 96 millió ultrahang-impulzust (rezgést) gerjeszt percenként és ezeket a sörtéken keresztül továbbítja. A speciálisan kifejlesztett nanobuborékos-fogkrémmel együtt fejti ki hatását a fogakra és mélyen a fogínyben. Az Emmi-Dent végső soron ultrahangos fogtisztítás otthonában. Ez a kedvelt és ugyanakkor forradalmi módszer messze túlmutat a hagyományos szonikus fogkeféken és fogainak egyedülálló tisztítását teszi lehetővé. Így eltávolíthatja a káros baktériumokat még a nehezen hozzáférhető területekről is.

Emmi-Dent és Emmi-Pet

Ultrahangos-fogtisztítás emberek és állatok számára.

Az ultrahang – chip a fogkefe fejben, percenként 96 millió rezgés.
Az ultrahangos tisztítás a a fogkrémben folyamatosan képződő mikrobuborékokkal történik.

Az optimális ápolás és védelem

 • fogakra
 • implantátumokra
 • koronákra, hidakra
 • fogszabályozókra
Érdekel!

Emmi-Pet: Professzionális dentálhigiénia kedvenceinknek

A világon az első 100% ultrahangos fogtisztítás állatoknak

Mozgás nélküli és gyengéd fogtisztítás
12mm mélyen hat a fogínyben
Segítség az ínygyulladás, parodontitis, fogkő és rossz szájszag ellen

Nincs motor, így nincs rezgés, zajtalan működés.
Fogkő eltávolítása narkózis nélkül

Tökéletes szájhigiénia – Emmi-Dent

 • Eltávolítja a lepedéket és a plakkot
 • Hatékony a fogínygyulladás és vérzés, a paradontitis és a herpesz kezelésében
 • Lágyan, dörzsölésmentesen tisztít
 • A fogínyben 12mm mélységig elpusztítja a baktériumokat
 • Növeli a fogíny vérellátását, elősegítve ezzel a gyógyulási folyamatokat
 • Ideális érzékeny fogíny, implantátumok és fogszabályozók esetén
 • Tartósan hatásos a szájszag ellen

A hatásmechanizmus

A “hagyományos” tisztítási eljárással szemben (makro-tisztítás – mechanikus mozgások, 20-30.000 rezgés percenként elektromos fogkefével) az új mikro-tisztítás (max. 96.000.000 rezgés percenként) egy teljesen más, mozgás-, szinte érintésnélküli technológiára épít, amelynek – a korábbival szemben – hatalmas előnye, hogy a szájüregben olyan helyeket is tud tisztítani, ahol nincs makro-tisztítási folyamat, amely hatékony lenne, még a fogselyem, vagy az interdentális fogkefe sem.

Az ultrahanghullámok behatolnak a fogak közti legkisebb résekbe, a fogszabályzóknál és az implantátumoknál is. Mechanikus nyomás nélkül hatékonyan és kitartóan tisztítja a fogakat, fogközöket, réseket és fogínytasakokat.

Az ultrahangos fogkefék (nem összetévesztendő az „elektromos fogkefével”, ami a hagyományos makro-tisztítási elven működik, azaz továbbra is „súrolja” a fogakat) a feltölthető akku (amely az ultrahangos készülék talpában található) elektromos energiáját a modern elektronika segítségével átváltoztatják orvosilag biztonságos, max. 96 milliós percenkénti rezgésszámú ultrahanghullámokká.

Az ultrahangos fej, fogkrém és a nyál továbbítja a nem hallható ultrahangos rezgéseket a fogakra, ínyre, a szájpadlásra, sőt a nyelvre is. Az ultrahang mikrobuborékok millióit képezi, melyek apró méretük miatt eljutnak a legkisebb résekbe is. Ott „robbannak”, ezáltal eltávolítják a szennyeződéseket, mint az ételmaradék, fogkő, lepedék, baktériumok, stb. Az ultrahangos rezgés szállítja aztán a szennyeződéseket kifelé.

Érdekel!