Adatvédelmi tájékoztató, ÁSZF, jogi nyilatkozat

Általános Szerződési Feltételek

Az Softeq Consulting Ltd. által üzemeltetett learancokkal.hu weboldalon található webáruházban forgalmazott árukra vonatkozó ajánlatok feltételei.

Tisztelt látogatónk!

Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében a feltételeket elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el!

 1. Szolgáltató adatai

Név: Softeq Consulting  Kft.

Cím: 1161 Budapest, Kossuth Lajos u.37

Adószám: 12324828-2-42

Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-911173

Számlavezető bank: Budapest Bank

Bankszámlaszám: 10102237-26087300-01003004

Telefonszám: 30/6845539

E-mail: info@learancokkal.hu

a továbbiakban „Eladó”

 1. Vásárló

Aki a webáruház szolgáltatásait igénybe veszi, azaz a webáruház internetes felületén keresztül árut, vagy árukat rendel meg.

a továbbiakban „Vevő”

 1. Szállító

A Softeq Consulting Kft által megbízott szállítmányozó cég, futárszolgálat.

a továbbiakban „Szállító”

 1. Adatvédelem

A webáruházban megadott adatait kiemelt biztonsággal kezeljük, és Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Látogatóinknak a megrendelés folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése érdekében kérjük be és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az Ön által megadott adatokat arra használja, hogy indokolt esetben felvegye Önnel a kapcsolatot. Amennyiben a regisztrációnál megadott adatokban hibát, vagy hiányosságot észlel, kérjük jelezze azt ügyfélszolgálatunknak. Az Eladó tiszteletben tartja és védi a honlapjára látogatók adatait. A regisztrációval rendelkezésünkre bocsátott adatokat tároljuk, és szigorúan bizalmasan kezeljük. Azokat semmilyen körülmények között nem adjuk tovább, nem tesszük hozzáférhetővé, nem hozzuk nyilvánosságra (kivéve a kötelező jogszabályi előírásokban rögzített adatszolgáltatási kötelezettség, illetve a postai vagy futárszolgálat részére a kiszállításhoz szükséges adatok). A megrendelések érvényességét telefonon ellenőrizhetjük, ezért kérjük, hogy a telefonszámát minden esetben adja meg! Telefonszám és e-mail cím megadása nélkül a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni!

 1. A Szerződési Feltételek közzététele

A webáruház Szerződési Feltételek Vásárló által történő elfogadása a webáruház szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A Feltételek elfogadásának minősül, ha a Vásárló a szolgáltatást igénybe veszi, azaz árut rendel meg, vásárol.

 1. Szerződési Feltételek hatálya

Az Eladó fenntartja a jogot, hogy a webáruház Szerződési Feltételeket részben vagy egészben bármikor módosíthatja. A webáruház Szerződési Feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A webáruház Szerződési Feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a webáruház-szolgáltató a webáruház-szolgáltatást biztosítja.

 1. Szerződési Feltételek területi hatálya

A webáruház-szolgáltató által fenntartott adathálózati kezelői felület az adathálózat (internet) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. Az Eladó azonban kizárólag a Magyar Köztársaság területére címzett megrendeléseket fogad el.

 1. A szerződés tárgya

Felek a jelen szerződésben és a webáruházban meghatározott módon és feltételekkel egymással adásvételi szerződést kötnek, amelynek alapján az Eladó köteles a termék tulajdonát a Vevőre átruházni, és a terméket a Vevő birtokába bocsátani, míg Vevő köteles a vételárat megfizetni és a terméket átvenni. Az adásvétel tárgyának lényeges tulajdonságait az Eladó által működtetett honlap tartalmazza, ahol a termék gyártója, tipusa és ára mellett a termék leírása és/vagy színes fotója is megtalálható.

 1. A szerződés létrejötte

A Felek közötti jogviszony a megrendelő űrlap elküldésével jön létre. Az Eladó vállalja, hogy a rendszer minden egyes megrendelésről elektronikus levelet küld Vevőnek, mely tartalmazza a megrendeléssel kapcsolatos összes információt. A termék adás-vételére vonatkozó jogviszony a megrendelés telefonon vagy elektronikus levélben történő visszaigazolásával jön létre Felek között. Ez a megrendelés beérkezését követő 2 munkanapon belül megtörténik.

 1. Árak

A termékek mellett feltüntetett ár a termék bruttó ajánlati egységára, amely forintban értendő. A termék és a szállítási szolgáltatás végleges ára az az ár, amely a megrendelésen a termék megnevezése mellett, majd a rendelésről küldött visszajelző e-mailben is szerepel. A végleges ár csak a felek közös egyetértésével módosítható.

 1. Fizetés

Az előre pontosított végösszeget a Szállítónak készpénzben kell kifizetni az áru átvételekor. A számlát az áruról és a szállítási költségről a Szállító adja át Önnek az áruval együtt. Ettől eltérő fizetési módok alkalmazása (előzetes banki átutalás) kizárólag a vevő és az eladó előzetes egyeztetése esetén valósítható meg.

 1. Szállítási feltételek

Mivel a szállítási költség a rendelt áruk súlyától és értékétől függenek, ezért a végleges rendelés leadás előtt lehetőség van a szállítási mód kiválasztására, ahol az on-line áruház pontos összeget tűntet fel a szállítási költségről. A szállítás futárszolgálat igénybevételével történik. Az Eladó telefonon (e-mailen) egyezteti a megrendelővel a szállítási határidőt. A Szállító kettő alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Ezek sikertelensége után az Eladó a megrendelést érvénytelennek nyilvánítja és törli.

A meghiúsult kiszállításból eredő károkat, amennyiben ez az Ön hibájából történik, annak mindennemű költségeit Önnek kell megtérítenie.

 1. A vásárlástól való elállás joga

A csomagküldő internetes vállalatokra vonatkozó jogszabály értelmében Önnek joga van az áru átvételét követő 14 napon belül a vásárlástól indoklás nélkül elállni. A rendeléstől való elállást minél hamarabb jeleznie kell felénk telefonon vagy e-mailben. Ebben az esetben az Ön által kifizetett összeget az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatérítjük. Az áru visszajuttatásának költségeit Ön viseli. A vételár visszatérítése az áru visszajuttatása után lehetséges. Az árucikk csak az eredeti garanciális okmányokkal és számlával együtt szolgáltatható vissza. Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A vonatkozó rendeletről bővebben itt olvashat:

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet

 1. Termékgarancia (szavatosság, jótállás)

Az Eladó garanciát vállal minden termékre az átadástól számított 12 hónapig – kivéve, ha a gyártó ennél hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon. Ezt a webáruházban a termék adatlapján jelöljük. Garanciális csere csak a termék rendeltetésszerű használata esetén lehetséges.

A vonatkozó rendeletről bővebben itt olvashat:

49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet

–Budapest, 2015.01.02

Általános Szerződési Feltételek (PDF)

Jogi nyilatkozat

Az Softeq Consulting Ltd. által üzemeltetett (az alább felsorolt domain neveken elérhető) weboldal(ak) használatának ténye azt jelenti, hogy Ön tudomásul vette és elfogadja az alábbi feltételeket:

Az Softeq Consulting Ltd. által üzemeltetett weboldal(ak) teljes tartalma (szöveges tartalom, adatbázisok tartalma, fotók, képek, videók, egyéb média fájlok) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerinti védelem alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az Softeq Consulting Ltd. jogosult.

Az Softeq Consulting Ltd. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában – jelen nyilatkozatban foglalt kivétellel – felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Az Softeq Consulting Ltd. jelen nyilatkozattal beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

Az Softeq Consulting Ltd. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az Softeq Consulting Ltd. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak. Ezen weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért az Softeq Consulting Ltd. nem vállal felelősséget.

A látogatók, felhasználók által megadott személyes adatokat az Softeq Consulting Ltd. bizalmasan kezeli, harmadik félnek azokat, a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve, hozzájárulásuk nélkül nem adja tovább. Az Softeq Consulting Ltd. az általa rögzített személyes adatokból statisztikai jellegű összegzéseket készíthet, amelyek azonban nem alkalmasak egyedi azonosítókhoz való kapcsolásra.

Az Softeq Consulting Ltd. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. Az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért az Softeq Consulting Ltd. felelősséget nem vállal. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap nem megfelelő működésből, hiányosságból, pontatlanságából, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az Softeq Consulting Ltd. jelen nyilatkozattal kifejezetten kizárja.

Adatvédelmi tájékoztató

Vásárlás webáruházban, megrendelés leadása weboldalainkon.

A Softeq Consulting  Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a vásárlók és/vagy a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a vásárlók és/vagy a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 1161 Budapest, Kossuth Lajos u.37.

Az adatkezelő elérhetősége: Telefonszám: 06 30 684 5539; E-mail: info@softeq-consulting.com

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó a vásárlásnál és/vagy a regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: vásárlók és/vagy a regisztrált felhasználók.

A kezelt adatok köre: a vásárlók és/vagy a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím.

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:

– A CÉGNÉV kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai.

– Meg. Külső szállító esetén, annak neve és adatai is.

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően 10 napon belül törlésre kerülnek.

A felhasználó kérelmezheti az adatkezelőnél

– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,

– személyes adatainak helyesbítését,

– személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Feliratkozás hírlevélre.

A Softeq Consulting  Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a vásárlók és/vagy a regisztrált felhasználók vagy a feliratkozók személyes adatait, direkt marketing tevékenység (így különösen, de nem kizárólagosan a termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban ingyenesen tájékoztatást, információt, reklámanyagot, hírlevelet illetve egyéb marketinganyagot küldjön, illetve piackutatási célokra felhasználja) folytatása céljából. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a vásárlók és/vagy a regisztrált felhasználók vagy a feliratkozók a weboldalakon kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 1161 Budapest, Kossuth Lajos u.37.

Az adatkezelő elérhetősége: Telefonszám: 06 30 684 5539; E-mail: info@softeq-consulting.com

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó a vásárlásnál és/vagy a regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: vásárlók és/vagy a regisztrált felhasználók vagy a feliratkozók.

A kezelt adatok köre: a vásárlók és/vagy a regisztrált felhasználók vagy a feliratkozók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím.

Az adatgyűjtés célja: , direkt marketing tevékenység (így különösen, de nem kizárólagosan a termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban ingyenesen tájékoztatást, információt, reklámanyagot, hírlevelet illetve egyéb marketinganyagot küldjön, illetve piackutatási célokra felhasználja) folytatása.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:

– A CÉGNÉV kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai.

– Meg. Külső szállító esetén, annak neve és adatai is.

Az adatkezelés időtartama: amíg a felhasználó le nem iratkozik vagy adatai törlését nem kéri.

A felhasználó kérelmezheti az adatkezelőnél

– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,

– személyes adatainak helyesbítését,

– személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Név: Softeq Consulting  Kft.
Cím: 1161 Budapest, Kossuth Lajos u.37.
Adószám: 12324828-2-42
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-911173
Számlavezető bank: Budapest Bank
Bankszámlaszám: 10102237-26087300-01003004
Telefonszám: 06 30 684 5539
E-mail: info@softeq-consulting.com

Elsődleges irányelv

Fontosnak tartjuk, hogy miközben ön az általunk üzemeltetett weboldalakat, különböző közösségi oldalainkat, hírleveleinket és egyéb online üzleti felületeinket olvassa, böngészi, vagy vásárol azokon, mindig kényelmesen, komfortosan és biztonságban érezhesse magát és a megadott adatait.

Ezért a megadott személyes adataival maximális tisztelettel bánunk, azokat kiemelt biztonsággal, a vonatkozó törvényi előírásoknak megfelelően kezeljük.

Bennünk megbízhat!